Vloerstickers zijn onmisbaar, vooral tijdens deze corona crisis. Plak deze vloerstickers op meerdere plaatsen op de vloer om uw bezoekers te attenderen op het houden van 1,5 meter afstand en/of de looproute aan te geven met onze handige stickers Ook is het mogelijk om binnen enkele dagen uw eigen ontwerp te laten printen.

Vloersticker 

Voetstappen

Met deze handige voetstappen kun je gemakkelijk de looproute aangeven. We leveren deze in een hoogte van 30 cm. Deze vloerstickers kunnen op vrijwel iedere vlakke ondergrond geplakt worden (voegen tussen tegels zijn geen probleem) en zijn voorzien van een speciale anti-sliplaag.

Vloerstickers Houd 1,5 meter afstand

Deze vloerstickers kunnen op iedere vlakke ondergrond geplakt worden (voegen tussen tegels zijn geen probleem) en zijn voorzien van een speciale anti-sliplaag. Plak een aantal van deze stickers op de vloer om uw bezoekers te herinneren aan het feit dat we met z’n allen minimaal 1,5 meter uit elkaar moeten blijven om het Corona-virus (COVID-19) te helpen bestrijden

Vloersticker Pijl

Deze handige vloerstickers geven de gewenste looproute aan. Zeer handig om tijdens de corona crisis uw bezoekers door uw bedrijf te leiden zonder dat ze elkaar onnodig vaak kruisen. Deze vloerstickers kunnen op iedere vlakke ondergrond geplakt worden (voegen tussen tegels zijn geen probleem) en zijn voorzien van een speciale anti-sliplaag.